787 Changelog

For changelogs and discussion related to a specific revision.

Moderator: rock5

Post Reply
Message
Author
User avatar
rock5
Posts: 12173
Joined: Tue Jan 05, 2010 3:30 am
Location: Australia

787 Changelog

#1 Post by rock5 » Sat Sep 26, 2015 4:23 am

- Fixed: bug that caused equipped slot 0 not to be updated.
- Changed: the resume feature now resumes with the same waypoint type, ie. if it was in travel mode then it will resume in travel mode.
- Changed: prints character name when erroring.
- Updated: update.lua for game version 6.4.0.2749
- Updated: Skills.lua database with new IDs. Thx Bill D Cat.
- Added: mounts Outlandish Scarab Rental.
- Added: dailyCount() function that returns how many dailys you have done.
  • Please consider making a small donation to me to support my continued contributions to the bot and this forum. Thank you. Donate
  • I check all posts before reading PMs. So if you want a fast reply, don't PM me but post a topic instead. PM me for private or personal topics only.
  • How to: copy and paste in micromacro
    ________________________
    Quote:
    • “They say hard work never hurt anybody, but I figure, why take the chance.”
          • Ronald Reagan

User avatar
beanybabe
Posts: 646
Joined: Wed Mar 06, 2013 1:27 am

Re: 787 Changelog

#2 Post by beanybabe » Fri Oct 02, 2015 12:14 am

I get this error porting from class hall to west varanas. The character was standing next to the npc when bot crashed game was still running. This has occurred several times at this point.

Code: Select all

			repeat
				yrest(5500)
			until player:target_NPC(110728) -- Bareve   west varanas 
Sorry, we can't find NPC 110728.
The game client did not crash.
Character: xxxxxxxx
2015-10-02 00:10:04 - C:/micromacro/scripts/rom/functions.lua:474: bad argument #4 to 'string.format' (not a number in proper range)

User avatar
rock5
Posts: 12173
Joined: Tue Jan 05, 2010 3:30 am
Location: Australia

Re: 787 Changelog

#3 Post by rock5 » Fri Oct 02, 2015 3:55 am

That wont have anything to do with the changes of this revision. There were no changes made to targeting.
  • Please consider making a small donation to me to support my continued contributions to the bot and this forum. Thank you. Donate
  • I check all posts before reading PMs. So if you want a fast reply, don't PM me but post a topic instead. PM me for private or personal topics only.
  • How to: copy and paste in micromacro
    ________________________
    Quote:
    • “They say hard work never hurt anybody, but I figure, why take the chance.”
          • Ronald Reagan

User avatar
beanybabe
Posts: 646
Joined: Wed Mar 06, 2013 1:27 am

Re: 787 Changelog

#4 Post by beanybabe » Mon Oct 05, 2015 6:07 pm

This occurs some times starting up. When restarting it seems to clear up.

Wrong value returned in update of item id: 221297
Wrong value returned in update of item id: 221296
Wrong value returned in update of item id: 221290
Wrong value returned in update of item id: 221292
Wrong value returned in update of item id: 221195
Wrong value returned in update of item id: 221294
Wrong value returned in update of item id: 210032
Wrong value returned in update of item id: 221668
Wrong value returned in update of item id: 210117
Wrong value returned in update of item id: 210478

User avatar
rock5
Posts: 12173
Joined: Tue Jan 05, 2010 3:30 am
Location: Australia

Re: 787 Changelog

#5 Post by rock5 » Tue Oct 06, 2015 2:18 am

I remember that happening sometimes. I never did figure out what caused it. It often worked anyway, even without a restart.
  • Please consider making a small donation to me to support my continued contributions to the bot and this forum. Thank you. Donate
  • I check all posts before reading PMs. So if you want a fast reply, don't PM me but post a topic instead. PM me for private or personal topics only.
  • How to: copy and paste in micromacro
    ________________________
    Quote:
    • “They say hard work never hurt anybody, but I figure, why take the chance.”
          • Ronald Reagan

User avatar
cibervagos
Posts: 26
Joined: Sat Apr 12, 2014 10:36 pm
Location: Argentina

787 Changelog

#6 Post by cibervagos » Fri Jan 15, 2016 5:17 pm

Hi ppl! IDK if I'm posting in the right place. With every update I need to change my skill.xml becouse I'm a Druid/Warrior. Slash skill used by Druid isn't the same from warrior skill. So I add

<skill name="DRUID_WARRIOR_SLASH" id="494949" range="50" type="damage" casttime="0" cooldown="0" target="enemy" />

to my skill.xml. Other way slash dosn't work. Meaby you can add that skill in future updates :D

Sorry for my bad english.

User avatar
BlubBlab
Posts: 948
Joined: Fri Nov 30, 2012 11:33 pm
Location: My little Pony cafe

Re: 787 Changelog

#7 Post by BlubBlab » Sat Jan 16, 2016 9:05 am

Maybe you need to write an PM he wasn't online since 07.11.2015 so I don't know whats up with him but this way it won't go under.
Jack-of-all-trades, but master-of-only of a few :D

My Reps:
https://github.com/BlubBlab/Micromacro-with-OpenCV (My version of MM2 with OpenCV and for MS Visual Studio)
https://github.com/BlubBlab/rom-bot (rombot with no stop WP and advanced human emulation mode and some other extensions)
https://github.com/BlubBlab/Micromacro-2-Bot-Framework ( A work in progress )
My Tools : viewtopic.php?f=10&t=6226

User avatar
beanybabe
Posts: 646
Joined: Wed Mar 06, 2013 1:27 am

Re: 787 Changelog

#8 Post by beanybabe » Sun Jan 17, 2016 9:03 am

I also have a skill change needed to be included, here is the thread with the details. viewtopic.php?f=21&t=6187&p=63775&hilit=skill#p63775

User avatar
beanybabe
Posts: 646
Joined: Wed Mar 06, 2013 1:27 am

Re: 787 Changelog

#9 Post by beanybabe » Wed Apr 20, 2016 11:22 am

I am getting error event in runes of magic.
call igf_events_frames's OnEvent, Line: [string "?"]:72: attempt to intex global 'os' (a nil value)
micromacro and bot version does not seem to matter get same error.
Game Version is 6.5.6.2774
If I change settings on d303 to not use itemshop and set it so to screenshot file time the error does not appear.

I get this error sometimes and have to restart bot again and again till it stops
2016-04-20 11:54:32 - C:/==micromacro/scripts/rom/classes/item.lua:189: bad argument #1 to 'bitAnd' (number expected, got nil)

when it finaly lets me enter a wp I get these errors when it attacks mobs on some chars
* failed to cast * * aborted *
this was caused by CenedrilHelper it makes bot stop attacking also the new item shop and mirrorwold windows cause problems

User avatar
BlubBlab
Posts: 948
Joined: Fri Nov 30, 2012 11:33 pm
Location: My little Pony cafe

Re: 787 Changelog

#10 Post by BlubBlab » Sat Apr 23, 2016 5:44 am

The os object is the one with the timer if the other has no it won't work.
Honesty I thought a long time that the ifg should implement its own solution if the os object is missing. This cause way to often problems especially for beginners.
Jack-of-all-trades, but master-of-only of a few :D

My Reps:
https://github.com/BlubBlab/Micromacro-with-OpenCV (My version of MM2 with OpenCV and for MS Visual Studio)
https://github.com/BlubBlab/rom-bot (rombot with no stop WP and advanced human emulation mode and some other extensions)
https://github.com/BlubBlab/Micromacro-2-Bot-Framework ( A work in progress )
My Tools : viewtopic.php?f=10&t=6226

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest