Version 7.4.0.2897 progress

Runes of Magic/Radiant Arcana (http://www.runesofmagic.com)
Message
Author
nuk79
Posts: 366
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#561 Post by nuk79 » Thu May 28, 2020 4:12 pm

Onche wrote:
Thu May 28, 2020 2:08 pm
nuk79 wrote:
Thu May 28, 2020 2:03 pm
guys rom bot works for you now?i have a prob but i'dlike to know if it only for me or not.any help?
To me it works fine except some id errors at the beggining. I would recommand you to delete everything (except profiles / waypoints / userfunction folders) and redownload micromacro + the new rombot and put your 3 old folders inside
i do it but i have error posted before....admin import d303 fix...i cancel rom and i donwload last one from git ...i start but not works,,,so i retry now:)
C:/Program Files/micromacro/scripts/rom/classes/item.lua:143: attempt to concatenate field 'Name' (a nil value)

nuk79
Posts: 366
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#562 Post by nuk79 » Thu May 28, 2020 7:27 pm

Administrator wrote:
Mon May 25, 2020 4:27 pm
I just pushed up another quick update. Two things:

Onche: looks like that was because I only had the bot force-loading slots 1-200 (pages 1-5) and not taking item shop bank into account; it should now force-load that as well and seems to be working for me now.

nuk79: I made a few small modifications in regards to d303fix. Looks like something in the game has changed since it was last maintained and therefore the itemshop stuff doesn't work right. I took the liberty of removing that part of d303fix. I also now have the bot check if it is installed and warn the user that they should consider installing/updating it.
ok i try andortraining, i take your d303 and i copy in my addons folder in the game:
macro first check:
Add prediction for block 236000, branch 0xC0
Failed to get Address for item Id 241732Failed to get Address for item Id 241712Loaded waypoint path andortraining.xml
No return path with default naming andortraining_return.xml found.
We use the normal waypoint path andortraining.xml now. and cancel inside bot.the item shop appear automatically like the olderone.
i start minigame .....all ok but someitme on wave 10 i have this :
2020-05-29 02:25:43 - [string "..."]:245: attempt to index global 'obj' (a nil value)

.when event finish chracter not go to npc to speak and go out and take rewards...for now ty

User avatar
Administrator
Site Admin
Posts: 5005
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:21 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#563 Post by Administrator » Sat May 30, 2020 1:51 pm

Just pushed up some eggpet fixes. I just removed the skills part since the bot didn't even do anything with the skills (so no point having extra complexity and wasting my time on it). Production will also not be functional at this time but I may add that later. I'll look into the thunderstorm issue when I can.

nuk79, I don't have a character that can do Andor training ground (nor do I even know where to go or what to do for it) so I have not even been able to begin working on that. Someone more familiar with and invested in the game may be able to help patch that up.

Sabrosito
Posts: 5
Joined: Sat May 30, 2020 3:58 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#564 Post by Sabrosito » Sat May 30, 2020 4:02 pm

Hello, I have problems with the John Carter script in Tergothen Bay, at the moment of harvesting it moves and does not end and the bot stays in that action forever, how can I solve that harvest problem?
:shock:

User avatar
Administrator
Site Admin
Posts: 5005
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:21 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#565 Post by Administrator » Sat May 30, 2020 4:15 pm

Could you please attach a copy of the script?

Sabrosito
Posts: 5
Joined: Sat May 30, 2020 3:58 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#566 Post by Sabrosito » Sat May 30, 2020 4:44 pm

ok

Sabrosito
Posts: 5
Joined: Sat May 30, 2020 3:58 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#567 Post by Sabrosito » Sat May 30, 2020 4:58 pm

anonfiles.com/t9k0Tc3co5/BT_xml

Sabrosito
Posts: 5
Joined: Sat May 30, 2020 3:58 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#568 Post by Sabrosito » Sat May 30, 2020 6:11 pm

maybe you need more information? because it doesn't let me post in full script so I uploaded it to the cloud.
I hope you can help me.

User avatar
Administrator
Site Admin
Posts: 5005
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:21 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#569 Post by Administrator » Sat May 30, 2020 6:18 pm

That should be enough for now; I'll take a look when I'm able to.

nuk79
Posts: 366
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#570 Post by nuk79 » Sun May 31, 2020 2:36 am

Administrator wrote:
Sat May 30, 2020 1:51 pm
Just pushed up some eggpet fixes. I just removed the skills part since the bot didn't even do anything with the skills (so no point having extra complexity and wasting my time on it). Production will also not be functional at this time but I may add that later. I'll look into the thunderstorm issue when I can.

nuk79, I don't have a character that can do Andor training ground (nor do I even know where to go or what to do for it) so I have not even been able to begin working on that. Someone more familiar with and invested in the game may be able to help patch that up.
minigame is in central plaza in front of mountain......i resolve problem....d303 file inside dev tools need to cut and copy inside addons folder.....but remember to delete it inside mm

User avatar
ThulsaDoom
Posts: 64
Joined: Mon Oct 19, 2015 2:46 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#571 Post by ThulsaDoom » Sun May 31, 2020 3:17 am

Administrator wrote:
Sat May 30, 2020 1:51 pm
Just pushed up some eggpet fixes. I just removed the skills part since the bot didn't even do anything with the skills (so no point having extra complexity and wasting my time on it). Production will also not be functional at this time but I may add that later. I'll look into the thunderstorm issue when I can.

nuk79, I don't have a character that can do Andor training ground (nor do I even know where to go or what to do for it) so I have not even been able to begin working on that. Someone more familiar with and invested in the game may be able to help patch that up.
Many thanks for your time.
No error, but Bot tries to summon the pet in movement, this cut the casting bar and makes difficult to get it out.

User avatar
ThulsaDoom
Posts: 64
Joined: Mon Oct 19, 2015 2:46 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#572 Post by ThulsaDoom » Sun May 31, 2020 3:28 am

Sabrosito wrote:
Sat May 30, 2020 4:02 pm
Hello, I have problems with the John Carter script in Tergothen Bay, at the moment of harvesting it moves and does not end and the bot stays in that action forever, how can I solve that harvest problem?
:shock:
I downloaded the last update (I do it manually): PET fix and #d303fix integration. Many (not all) of my waypoints were affected with this irregular behavior.
The BOT has difficulty following the path, wandering and causing many irregularities.
I'm back to the version I had installed (the one previous d303 check) and Bot works without problems.

Thanks again for your time.

User avatar
Administrator
Site Admin
Posts: 5005
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:21 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#573 Post by Administrator » Sun May 31, 2020 11:30 am

I haven't actually changed anything that should be able to cause that kind of behavior. In the last week, the following updates are:
  • Bump the bank items force-loaded to 300
  • Check the #d3dfix version; inform the user they should update it if on version <= 0.9
  • Reduce INITIALIZE_ITEM_DELAY from 0.25 seconds to 1/60th (0.016) seconds.
  • Add addresses for eggpets
  • Newbie eggpet patterns for addrupdate
  • Update classes/eggpet.lua to use new addresses
Outside of the eggpet stuff, there hasn't been any meaningful fixes. If you disable the eggpet support, does it work fine for you?

User avatar
ThulsaDoom
Posts: 64
Joined: Mon Oct 19, 2015 2:46 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#574 Post by ThulsaDoom » Sun May 31, 2020 12:34 pm

Administrator wrote:
Sun May 31, 2020 11:30 am
I haven't actually changed anything that should be able to cause that kind of behavior. In the last week, the following updates are:
[*]Bump the bank items force-loaded to 300
[*]Check the #d3dfix version; inform the user they should update it if on version <= 0.9
[*]Reduce INITIALIZE_ITEM_DELAY from 0.25 seconds to 1/60th (0.016) seconds.
[*]Add addresses for eggpets
[*]Newbie eggpet patterns for addrupdate
[*]Update classes/eggpet.lua to use new addresses

Outside of the eggpet stuff, there hasn't been any meaningful fixes. If you disable the eggpet support, does it work fine for you?
I tried it disabling PET assist, the result is the same.

But if nobody else y find issues, I will review my waypoints and try to solve it.

Many thanks

nuk79
Posts: 366
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#575 Post by nuk79 » Sun May 31, 2020 8:54 pm

ThulsaDoom wrote:
Sun May 31, 2020 3:28 am
Sabrosito wrote:
Sat May 30, 2020 4:02 pm
Hello, I have problems with the John Carter script in Tergothen Bay, at the moment of harvesting it moves and does not end and the bot stays in that action forever, how can I solve that harvest problem?
:shock:
I downloaded the last update (I do it manually): PET fix and #d303fix integration. Many (not all) of my waypoints were affected with this irregular behavior.
The BOT has difficulty following the path, wandering and causing many irregularities.
I'm back to the version I had installed (the one previous d303 check) and Bot works without problems.

Thanks again for your time.
i resolve problem..update all file...delete d303 in devtools folder and copy on addons folder...only one problem i have ...item shop windows opens all the time i change scenario or recharge....try it and tell me if it works ty

sexyprincess
Posts: 1
Joined: Fri Mar 20, 2020 3:27 am

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#576 Post by sexyprincess » Mon Jun 01, 2020 3:57 am

nuk79 wrote:
Sun May 31, 2020 8:54 pm
ThulsaDoom wrote:
Sun May 31, 2020 3:28 am
Sabrosito wrote:
Sat May 30, 2020 4:02 pm
Hello, I have problems with the John Carter script in Tergothen Bay, at the moment of harvesting it moves and does not end and the bot stays in that action forever, how can I solve that harvest problem?
:shock:
I downloaded the last update (I do it manually): PET fix and #d303fix integration. Many (not all) of my waypoints were affected with this irregular behavior.
The BOT has difficulty following the path, wandering and causing many irregularities.
I'm back to the version I had installed (the one previous d303 check) and Bot works without problems.

Thanks again for your time.
i resolve problem..update all file...delete d303 in devtools folder and copy on addons folder...only one problem i have ...item shop windows opens all the time i change scenario or recharge....try it and tell me if it works ty
Hi can send me copy of your new #d303Fix my bot says its not updated

User avatar
ThulsaDoom
Posts: 64
Joined: Mon Oct 19, 2015 2:46 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#577 Post by ThulsaDoom » Mon Jun 01, 2020 4:20 am

Concerning d303Fix:

See this topic to fix the problem with Shop window popUp

https://www.solarstrike.net/phpBB3/vie ... ix#p66393

I also get the out of date message, having the last version available:

Code: Select all

[!] d303Fix is out of date.
Please update it by copying the '#d303fix' folder from 'rom/devtools' to the game's 'interface/addons' folder.
I'm continuing tests to avoid Bot wandering...

User avatar
Administrator
Site Admin
Posts: 5005
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:21 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#578 Post by Administrator » Tue Jun 02, 2020 3:20 pm

The last official version of d3dfix was verion 0.9. I had only took that and made some changes to patch out the stuff that was trying to use the itemshop (which is what was triggering opening up the itemshop page all the time) and bumped the version up to 1.0. If you're using the latest version of d3dfix, then that would explain why it's saying it is outdated.

If you stick to version 0.9 but use the latest RoMbot (ignore the warning about d3dfix being out of date), does that fix the weridness with waypoints you're seeing?

User avatar
ThulsaDoom
Posts: 64
Joined: Mon Oct 19, 2015 2:46 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#579 Post by ThulsaDoom » Wed Jun 03, 2020 3:20 am

Administrator wrote:
Tue Jun 02, 2020 3:20 pm
The last official version of d3dfix was verion 0.9. I had only took that and made some changes to patch out the stuff that was trying to use the itemshop (which is what was triggering opening up the itemshop page all the time) and bumped the version up to 1.0. If you're using the latest version of d3dfix, then that would explain why it's saying it is outdated.

If you stick to version 0.9 but use the latest RoMbot (ignore the warning about d3dfix being out of date), does that fix the weridness with waypoints you're seeing?
Thanks for your time.

I am still having trouble with my waypoints. I will continue doing tests.

Regards

Sabrosito
Posts: 5
Joined: Sat May 30, 2020 3:58 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#580 Post by Sabrosito » Thu Jun 04, 2020 1:19 pm

Sabrosito wrote:
Sat May 30, 2020 4:02 pm
Hello, I have problems with the John Carter script in Tergothen Bay, at the moment of harvesting it moves and does not end and the bot stays in that action forever, how can I solve that harvest problem?
:shock:
Hello, I managed to solve the harvest problem by writing the following:

player:target_Object("Thieves' Prisoner");
sendMacro("ChoiceOption(1);");
waitForLoadingScreen(4);
yrest(200);
Now wait 4 seconds and then it is still normal, there are some problems that I still have such as when it does not take the mission, I am still checking because it happens.

I need to make a script that can make me switch to the next character in my account for my daily missions, any ideas?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 14 guests