Version 7.4.0.2897 progress

Runes of Magic/Radiant Arcana (http://www.runesofmagic.com)

Moderators: lisa, rock5

Message
Author
User avatar
Ego95
Posts: 555
Joined: Tue Feb 28, 2012 12:38 pm
Contact:

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#341 Post by Ego95 » Wed Mar 25, 2020 11:47 am

Andre, thanks for your files. They work great. Just have the problem of many wrong values on my main character. It's returning so many wrong values that a bot start takes over 1 minute each time.

Onche
Posts: 19
Joined: Thu Jun 11, 2015 6:10 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#342 Post by Onche » Wed Mar 25, 2020 2:47 pm

Ego95 wrote:
Wed Mar 25, 2020 11:47 am
Andre, thanks for your files. They work great. Just have the problem of many wrong values on my main character. It's returning so many wrong values that a bot start takes over 1 minute each time.
As far as I know, this is related to the function bankItemBySlot(SlotNumber)

The best way to not to have all those errors (for now) is to remove all the items from your bank :D

Andre235
Posts: 117
Joined: Thu Oct 03, 2019 4:08 am

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#343 Post by Andre235 » Wed Mar 25, 2020 3:51 pm

Onche wrote:
Wed Mar 25, 2020 2:47 pm
Ego95 wrote:
Wed Mar 25, 2020 11:47 am
Andre, thanks for your files. They work great. Just have the problem of many wrong values on my main character. It's returning so many wrong values that a bot start takes over 1 minute each time.
As far as I know, this is related to the function bankItemBySlot(SlotNumber)

The best way to not to have all those errors (for now) is to remove all the items from your bank :D
Of course. This is related to the items in the bank. Maybe the itemshop bag too... actually I’m very busy, but I will let you know if I have some updates :)

User avatar
Ego95
Posts: 555
Joined: Tue Feb 28, 2012 12:38 pm
Contact:

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#344 Post by Ego95 » Thu Mar 26, 2020 4:11 am

Andre235 wrote:
Wed Mar 25, 2020 3:51 pm
Onche wrote:
Wed Mar 25, 2020 2:47 pm
Ego95 wrote:
Wed Mar 25, 2020 11:47 am
Andre, thanks for your files. They work great. Just have the problem of many wrong values on my main character. It's returning so many wrong values that a bot start takes over 1 minute each time.
As far as I know, this is related to the function bankItemBySlot(SlotNumber)

The best way to not to have all those errors (for now) is to remove all the items from your bank :D
Of course. This is related to the items in the bank. Maybe the itemshop bag too... actually I’m very busy, but I will let you know if I have some updates :)
Oh okay, I didnt think about that. That explains why some characters start quickly and some slow as hell :D

nuk79
Posts: 303
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#345 Post by nuk79 » Thu Mar 26, 2020 6:29 am

did you know if createpath.lua works now .i can't try atm ty

Andre235
Posts: 117
Joined: Thu Oct 03, 2019 4:08 am

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#346 Post by Andre235 » Thu Mar 26, 2020 10:28 am

The createpath works, but gives sometime a distance error when it starts

derlias
Posts: 8
Joined: Mon Mar 23, 2020 10:20 am

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#347 Post by derlias » Thu Mar 26, 2020 10:31 am

How can i fix it ?
2020-03-25 15:18:33 - scripts\rom/bot.lua:114: attempt to call global 'getCurrentRevision' (a nil value)

Andre235
Posts: 117
Joined: Thu Oct 03, 2019 4:08 am

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#348 Post by Andre235 » Thu Mar 26, 2020 10:40 am

derlias wrote:
Thu Mar 26, 2020 10:31 am
How can i fix it ?
2020-03-25 15:18:33 - scripts\rom/bot.lua:114: attempt to call global 'getCurrentRevision' (a nil value)
where is your MM or rom bot folder?
did you have the actual ingame functions in the addon folder?

derlias
Posts: 8
Joined: Mon Mar 23, 2020 10:20 am

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#349 Post by derlias » Thu Mar 26, 2020 11:10 am

In scripts i have the rom bot folder.
first i have micromacro then scripts then the rom folder.
I have the new functions download.

or can you share your complete bot?

Habe zuerst die Ordner micromacro dann scripts dann den rom Ordner. Die neue functions.lua habe ich runtergeladen.
Kannst du vlt deinen Kompletten bot mit mir teilen?

Andre235
Posts: 117
Joined: Thu Oct 03, 2019 4:08 am

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#350 Post by Andre235 » Thu Mar 26, 2020 4:23 pm

good news! i've updated some addresses and a big part of the start-errors are gone!
left problems:
1.: i still get warnings with some ID's (but i got these before the last address-changing too)
2.: Monster-cards in my bag creating red warnings whe the bot is starting.

have fun with it :-)
addresses.lua
(8.26 KiB) Downloaded 31 times

derlias
Posts: 8
Joined: Mon Mar 23, 2020 10:20 am

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#351 Post by derlias » Thu Mar 26, 2020 6:40 pm

With the new addresses lua i can start the bot but i get this error if i start the waypoint
micromacro/lib/mods/xml.lua:336: error closing parser: no element found

saverombotplz
Posts: 19
Joined: Sat Dec 14, 2019 3:52 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#352 Post by saverombotplz » Fri Mar 27, 2020 12:48 am

can the bot run mini games and drill ground ?

Andre235
Posts: 117
Joined: Thu Oct 03, 2019 4:08 am

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#353 Post by Andre235 » Fri Mar 27, 2020 1:10 am

Secret garden works and malatina. but the bot doesn’t open all chests. The result is not perfect but better than nothing :)
My gobo script should work too but I didn’t try it yet.

saverombotplz
Posts: 19
Joined: Sat Dec 14, 2019 3:52 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#354 Post by saverombotplz » Fri Mar 27, 2020 1:23 am

Andre235 wrote:
Fri Mar 27, 2020 1:10 am
Secret garden works and malatina. but the bot doesn’t open all chests. The result is not perfect but better than nothing :)
My gobo script should work too but I didn’t try it yet.
garden worked for me but not malatina

beutelbeutelbeutel
Posts: 2
Joined: Fri Mar 27, 2020 11:12 am

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#355 Post by beutelbeutelbeutel » Fri Mar 27, 2020 11:15 am

Hi there, works fine but i got an error by checking Groupmembername 1
local party1 = GetPartyMemberName(1);
micromacro/scripts/rom/functions.lua:1679: Invalid address

thanks for your help

Andre235
Posts: 117
Joined: Thu Oct 03, 2019 4:08 am

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#356 Post by Andre235 » Fri Mar 27, 2020 11:42 am

beutelbeutelbeutel wrote:
Fri Mar 27, 2020 11:15 am
Hi there, works fine but i got an error by checking Groupmembername 1
local party1 = GetPartyMemberName(1);
micromacro/scripts/rom/functions.lua:1679: Invalid address

thanks for your help
try adding this to the addresses and please give me a feedback for this:

Code: Select all

	partyIconList_base = 0xA63528,
	partyLeader_address = 0xA27240,
	partyMemberList_address = 0xA647B0,

derlias
Posts: 8
Joined: Mon Mar 23, 2020 10:20 am

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#357 Post by derlias » Fri Mar 27, 2020 1:18 pm

After time i use my bot i get this error

/micromacro/scripts/rom/functions.lua:2130:NPC dialog failed to open!
/micromacro/scripts/rom/functions.lua:2012:NPC dialog failed to open!

beutelbeutelbeutel
Posts: 2
Joined: Fri Mar 27, 2020 11:12 am

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#358 Post by beutelbeutelbeutel » Fri Mar 27, 2020 2:47 pm

Andre235 wrote:
Fri Mar 27, 2020 11:42 am
beutelbeutelbeutel wrote:
Fri Mar 27, 2020 11:15 am
Hi there, works fine but i got an error by checking Groupmembername 1
local party1 = GetPartyMemberName(1);
micromacro/scripts/rom/functions.lua:1679: Invalid address

thanks for your help
try adding this to the addresses and please give me a feedback for this:

Code: Select all

	partyIconList_base = 0xA63528,
	partyLeader_address = 0xA27240,
	partyMemberList_address = 0xA647B0,
now i got this micromacro/scripts/rom/functions.lua:110: bad argument #3 to 'readfunc' (number or table expected, got nil)

Andre235
Posts: 117
Joined: Thu Oct 03, 2019 4:08 am

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#359 Post by Andre235 » Fri Mar 27, 2020 3:51 pm

The partydps.lua is still broken

nuk79
Posts: 303
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#360 Post by nuk79 » Sat Mar 28, 2020 12:18 pm

Andre235 wrote:
Thu Mar 26, 2020 10:28 am
The createpath works, but gives sometime a distance error when it starts
i start command rom/createpath profile:default
but not work for me with this error:
2020-03-28 18:17:54 - scripts\rom/createpath.lua:91: bad argument #2 to 'memoryReadUIntPtr' (number expected, got nil)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests