Wrong number of parameters supplied to pixelSearch().

Discuss, ask for help, share ideas, give suggestions, read tutorials, and tell us about bugs you have found with MicroMacro in here.

Do not post RoM-Bot stuff here. There is a subforum for that.
Forum rules
This is a sub-forum for things specific to MicroMacro.

This is not the place to ask questions about the RoM bot, which uses MicroMacro. There is a difference.
Message
Author
Exempt
Posts: 197
Joined: Wed Jan 20, 2010 9:55 am

Re: Wrong number of parameters supplied to pixelSearch().

#21 Post by Exempt » Sun Oct 11, 2015 9:22 am

I went ahead and tried to do some memory scanning with CE but it seems that may be more tricky. After I find the address of the event log messages and attach the debugger to sort out the pointers the address of the event log messages change. Micromacro doesn't have a txt file reading plugin does it?

User avatar
Administrator
Site Admin
Posts: 4857
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:21 pm

Re: Wrong number of parameters supplied to pixelSearch().

#22 Post by Administrator » Sun Oct 11, 2015 2:35 pm

You can do that in plain Lua.
Check the first reply here: http://stackoverflow.com/questions/1120 ... ile-in-lua

User avatar
BlubBlab
Posts: 948
Joined: Fri Nov 30, 2012 11:33 pm
Location: My little Pony cafe

Re: Wrong number of parameters supplied to pixelSearch().

#23 Post by BlubBlab » Sun Oct 11, 2015 2:36 pm

Exempt wrote:I went ahead and tried to do some memory scanning with CE but it seems that may be more tricky. After I find the address of the event log messages and attach the debugger to sort out the pointers the address of the event log messages change. Micromacro doesn't have a txt file reading plugin does it?
You can always load files with lua but for the formats you need to look into it , I wrote/compiled an XML plugin for MM2 and there is also table.laod() and table.save() .
Jack-of-all-trades, but master-of-only of a few :D

My Reps:
https://github.com/BlubBlab/Micromacro-with-OpenCV (My version of MM2 with OpenCV and for MS Visual Studio)
https://github.com/BlubBlab/rom-bot (rombot with no stop WP and advanced human emulation mode and some other extensions)
https://github.com/BlubBlab/Micromacro-2-Bot-Framework ( A work in progress )
My Tools : viewtopic.php?f=10&t=6226

Exempt
Posts: 197
Joined: Wed Jan 20, 2010 9:55 am

Re: Wrong number of parameters supplied to pixelSearch().

#24 Post by Exempt » Sun Oct 11, 2015 3:00 pm

Sorry, I completely forgot lua could be used like that. I've been out of the loop for a while. I'll go study up a bit again thanks.

Edit: Thankfully it's a simple .txt without any format other then the bottom line is the current event happening.

User avatar
lisa
Posts: 8330
Joined: Tue Nov 09, 2010 11:46 pm
Location: Australia

Re: Wrong number of parameters supplied to pixelSearch().

#25 Post by lisa » Sun Dec 06, 2015 8:40 pm

Just wanted to say that this also fixes the wrong number of args for mouse.setVirtualPosition that I came across.
Remember no matter you do in life to always have a little fun while you are at it ;)

wiki here http://www.solarstrike.net/wiki/index.php?title=Manual

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest